Os To

Konto og data

Slet din konto

Når du sletter din konto, slettes din profil og det fælles rum, du har haft med din partner. Det omfatter hjulsvar, kommentarer, aftaler, ritualer, gavekort og notifikationsdata. Sletningen kan ikke fortrydes.

Slet direkte i Os To

Log ind, gå til Profil og vælg Slet min konto. Du bliver bedt om at bekræfte, før sletningen gennemføres.

Hvis du ikke kan logge ind

Send en sletningsanmodning til privacy@os-to.nu fra den e-mailadresse, der er knyttet til kontoen. Skriv “Slet min Os To-konto” i emnefeltet. Vi kan bede om oplysninger, der bekræfter, at kontoen er din, før vi sletter den.

Læs også vores privatlivspolitik.